Omega Flex - Mehr als Öffnen und Schließen

De sleutel tot meer veiligheid en comfort

Dipl.-Ing. Richard Rackl, Algemeen Directeur
Bernd Becker, Commercieel Manager

“De kwaliteit van advies is voor ons minstens net zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten. Dat en de perfecte combinatie van elektronische en mechanische systemen maakt CESoplossingen zo bijzonder.”

Verder
Sicherheit und Komfort
Mit Sicherheit überzeugen

Met veiligheid overtuigen

De voordelen van OMEGA FLEX

CES is specialist op het gebied van klassieke veiligheidscilinders tot online-gestuurde sluitsystemen. Daarom kunnen wij u alle denkbare technische combinaties – mechanisch, mechatronisch en elektronisch – uit één hand aanbieden.

Verder

Combinaties in plaats van compromissen

OMEGA FLEX systeemcomponenten

Het aantal OMEGA FLEX systeemcomponenten is zodanig gekozen, dat deze praktisch elke situatie omvatten. Technisch zijn er dus nagenoeg geen beperkingen. Een individueel gepland en geïnstalleerd OMEGA FLEX systeem overtuigt dankzij zijn functionaliteit en gebruiksvriendelijke dagelijkse toepassing.

Productoverzicht
OMEGA FLEX Systemkomponenten
Übersicht ONLINE, OFFLINE, V-NET

Voor elke situatie de juiste oplossing

ONLINE, OFFLINE, V-NET

De sleutel tot flexibiliteit en bedieningsgemak van OMEGA FLEX zit in de software. Het is een eigen ontwikkeling van CES. Bij uitbreidingen, wijzigingen of Updates heeft u een aanspreekpartner.

Verder

Weergaloos goede oplossingen

Tailormade oplossingen

Aan de hand van concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk geven wij u een indruk van de grote bandbreedte van onze toegangsmogelijkheden - overzichtelijk en overtuigend.

Verder
Maßgeschneidert für Ihre Anforderungen
Bedarf ermitteln

Doelgerichter inlichten

Met behulp van de functie 'Behoefte vaststellen' kunnen wij u nog doelgerichter adviseren.

Nadat u ons een aantal basisgegevens hebt verstrekt, nemen wij goed voorbereid contact met u op om de vereisten van uw individuele toegangsoplossing te bespreken.

Verder